Boller vand mel uden gær opskrifter

BOLLER UDEN MEL

BOLLER UDEN MEL

Dejlige og luftige boller der er bagt helt uden brug af mel. Bollerne smager rigtig godt, især nybagte med smør eller en god ost
Oksekødssuppe med kød og mel boller

Oksekødssuppe med kød og mel boller

Kom kød og vand i en stor gryde. ½ pose kød og melboller (købt). Varm op og tilsæt kød/melboller. 2 liter vand. 2 liter vand
Boller i karry

Boller i karry

bouillon eller kogevandet fra kødbollerne. Bring rigeligt vand tilsat bouillon i kog. mel med top. Boller i karry, det er bare godt
Sunde boller

Sunde boller

FiberHUSK piskes i vandet og det bliver til en gele-agtig masse. FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine
Boller i karry

Boller i karry

Tilsæt æg, mel og så meget vand (ca. Denne opskrift på boller i karry er lidt til den stærke side, men du kan altid vælge at komme mindre karry i, komme en mildere karry i eller helt undlade at komme karry i og så blot servere svitset karry pisket op i lidt vand så alle selv kan krydre deres portion individuelt
Boller i karry – med kylling

Boller i karry – med kylling

Form farsen til boller med din hånd og en ske dyppet i varm vandmellem hver bolle (OBS bollerne suger vand og bliver større ved kogning, så lav dem en smule mindre, end du vil have dem)
Boller i karry

Boller i karry

kogevand fra kødbollerne. Lad det koge et øjeblik, inden kogevand og mælk tilsættes efter behov til en god sauce
Boller i Karry

Boller i Karry

Hæld kogevand fra kødbollerne i lidt af gangen under konstant piskning. Sæt en gryde med stor overflade over med vand og boullion
Boller i Karry

Boller i Karry

mel. Boller i karry er en af de retter, som mange familier laver på deres helt egen måde. Rør melet i og tilsæt mælk lidt efter lidt til konsistensen er god
Boller i karry

Boller i karry

så de bliver på størrelse med golfkugler, det vigtigt at du ikke koger dine kødboller, de skal pocheres, så ingen bobler i vandet
Boller med kakaofibermel

Boller med kakaofibermel

tørgær. Boller med kakaofibermel,. Nu skal det afprøves og det første bliver i hjemmebagte grove boller. Jeg har fået købt en pose kakaofibermel
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Boller i Karry

Boller i Karry

evt mere vand til at spæde op med. Mangotern, bananskiver, rosiner, æbletern, kokosmel. 3 spsk mel. 400 g Svinekød
Boller i selleri

Boller i selleri

Hæld kogevandet gennem en sigte. Smelt smørret i en gryde. Tag kødbollerne op med hulske og hold dem varme
Boller i karry - Verdens bedste!

Boller i karry - Verdens bedste!

Vandet skal ikke spilkoge. Når den er smeltet røres melet og karryen i, så du til sidst står med en klistret gul smørmasse
Andre boller på suppen

Andre boller på suppen

Nu tilsættes vand og boullion, og suppen simrer videre til kartoflerne er godt udkogte. Bollerne blev et blandingsprodukt, hvor der blev brugt af de forskellige slags mel min mor havde liggende, derfor lidt på slump
Boller med surdej

Boller med surdej

Kom vand og mel i en skål og lad det stå i to timer. Pensel bollerne med oliven olie og flagesalt. Bag ved 230 grader i 8-12 min til de er gyldne 12 boller. 360 g vand. 150 g fuldkornsmel. 300 g hvedemel
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Lun mælken og rør gæren ud heri. I Magnus vuggestue må man ikke have kager eller lignende med på fødselsdage, så jeg lavede fødselsdagsboller med tørret frugt i