Med inspiration fra paleokostformen har jeg lavet dette ”brød”, som er lignende det velkendte stenalderbrød, men dette er dog uden alle de forskellige typer af nødder og frø blot kun nogle af dem
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Jeg kan skærer dejen ud med en pizzaskærer før den bliver bagt. Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri
Kan sojamælk erstattes med mandel eller rismælk. Brødet skal IKKE hæve, da der er bagepulver i. Det er ret sikkert, fordi du bruger vand og mindre olie, at brødet forbliver fugtigt indeni
bagepulver, som du blander i melet sammen med salt og de øvrige ingredienser. Opvarm vandet til legemstemperatur – du ved, så du med en lillefinger ikke kan mærke, om det er koldt eller varmt
Derfor gik jeg igang med at at bage mine glutenfri knækbrød selv. At leve glutenfri kan være lidt af en udfordring og det er ikke så let at bage uden gluten som med