N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Lad dejen hæve en lille times tid og form derefter de to brødoglæg dem evt. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
vinjett hvedemel*Rør først gæren ud i det lunkne vand og tilsæt dernæst mælk, olie, salt og sukker. - med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
Lægbrødskiverne på bagepapir på en bageplader, fordel svampene herover og drys med parmesanost. Skær brødet i skiver og rist dem på begge sider på brødristeren eller i ovnen