Et skønt sødligt brød, dog kun sødet af banan og chokolade. Vil pynte på dit brunchbord. halvt mandelmel, halvt havregryn malet til mel, for en billigere udgave)
I min tur rundt i blogland stødte jeg på en fantastisk opskrift på dette græskarbrød. Det er et brød som kræver nogle special ingredienser i køkkenskabet eller at man investere i det
Dog er jeg blevet bedre til at beherske mig, og har sidenhen lavet mine tærter og tangbrødet, som nok er det mest populære brød jeg har lavet og bliver ofte delt på Instagram
Udover lækre sunde kager kan man i bogen også finde proteinrigt og glutenfrit brød, inspiration til morgenmad, middag og aftensmad samt inspiration til sundere snacks (de sunde romkugler er en af mine favoritter)
Men de dage er ovre, for nu bager jeg stort set aldrig brød mere. Før mit kornfrie liv bagte jeg ofte boller – gerne som en spontan idé en kold vinterdag, til morgenmaden eller til aftenkaffen
Inden knækbrødene lægges på bagepladen ridses de med en kniv så de kan skilles ad efter bagningen. Læg to stykker bagepapir på køkkenbordet og læg en klump dej på hver
Bagt i flad form, så det kan skæres i firkanter og spises med blødt smør og ost på. Det er proteinrigt og påvirker blodsukkeret meget lidt, derfor godt at starte dagen på