Brød bagt på surdej og i støbejernsgryde opskrifter

Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Der kommes låg , og den sættes indi ovnen. Vær sikker at ovnen er varm nok. Hæld dejen ud et meldækket bord
Groft indigo brød

Groft indigo brød

Dette brød kan også kan bages alm hvedemel, for det er langt hen af vejen indigo melet ogklid’et der giver den gode smagt og farve
Surdej – når man er en weekendbager

Surdej – når man er en weekendbager

Ovenstående proces er bare ikkespecieltforenelig når man er weekendbager, for det kræver faktisk en hel del tid at lave brød denne måde
Grydebrød – på den omfattende måde

Grydebrød – på den omfattende måde

Mest for at se om der egentlig var bedre smag ibrødet, hvis jeg lagde flere kræfter i processen, fremfor det grydebrød jeg lige havde bagt
Madbrød med parmesan og peber

Madbrød med parmesan og peber

Jeg skriver at det måske er færdigt, da ovne ikke er ens og der er også forskel støbejernsgryder, så det er meget mere sikkert at måle temperaturen fremfor at stole en tidi en opskrift
Fuldkornsbrød med rosiner og tranebær

Fuldkornsbrød med rosiner og tranebær

Brødet er bagtsurdejog er helt uden gær. Da dette brød kan flyde lidt ud, skal du være opmærksom brødetog derfor er det bedre at bruge et termometer så det bliverbagttil det er færdigt
Weekendprojekt – part 2

Weekendprojekt – part 2

Bollerne skal bages en stenplade ogbrødetbliver enten bagti en støbejernsgryde, eller bare normalt i ovnen