Brød der ikke skal æltes opskrifter

Tre nemme koldhævede brød

Tre nemme koldhævede brød

Rør mel i, det skalikkeæltes, men al mel skal fugtes. Det skal hverken rulles eller æltes. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Ciabatta brød

Ciabatta brød

Findes der noget bedre et hjemmebagt brød. Jeg lader den ælte i ca. Og helt ærligt, det kræver virkelig ikke ret meget at bage et hjemmebagt brød
Hurtigt ølandshvede brød

Hurtigt ølandshvede brød

Mest fordi jeg ikke lige havde en surdej der var klar da jeg skulle bage, og så skulle det bare gå hurtigt
Canapé brød

Canapé brød

I får derfor opskriften (dog omregnet til danske mål) lige her, for selvom man ikke har lige nøjagtig disse forme, så kan opskriften jo snildt bruges til andre brødforme også
Brød i hævekurv

Brød i hævekurv

At lave brød i hævekurv er en nem måde at bage på fordi derikkeskal formes boller eller lignende og med en langtidshævning i køleskabet vippes det blot over på en bageplade eller bagesten og bages i ovnen
Chapati Brød

Chapati Brød

Det indeholder slet ikke fedt, selvom nogle inderer kan lide at pensle det med lidt smeltet bøffelsmør
Brød med soltørrede tomater og oliven

Brød med soltørrede tomater og oliven

Jeg er ikke smagsforskrækket om morgenen, tvært imod, der må godt være lidt power på smagsindtrykkene og her gør dette brød sig yderst godt
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Jeg laver indimellem "pankibrød" hvis jeg om morgenen kommer i tanke om at jeg skal bruge et brød om aftenen, men jeg har dog ikke skrevet tiderne ned
Meyers sprøde ciabatta brød

Meyers sprøde ciabatta brød

Meget forsigtig uden næsten at røre dejen med hænderne, kommer du brødet over på et stykke bagepapir på en bageplade og trækker bagepapiret med dejen ind på den brandvarme bagesten – pas på du ikkebrænder dig
Epi - brød med krumme

Epi - brød med krumme

Ikke mindst fordi det er smadder flot at se på, men også fordi dommerne Mette Blomsterberg og Jan Friis Mikkelsen komplimenterede brødet for dets gode krumme og sprødhed
Langtidshævet grydebagt brød

Langtidshævet grydebagt brød

 Når den er hævet og fin, og der er tydelige glutenstrenge når man tipper skålen, skal den hældes forsigtigt ud på en let melet bordplade
Liva har bagt stecca brød.

Liva har bagt stecca brød.

Vend det lidt rundt indtil derikke er tørre melklumper tilbage i dejen. Læg et ark bagepapir på en bageplade og læg brødenederpå
Kanelsnegle i bradepande

Kanelsnegle i bradepande

Derfor har jeg tilført en masse kardemomme og et drys kanel i disse kanelsnegle. Når jeg tidligere har bagt kanelsnegle, har jeg altid sørget for at de ikke stod for tætte, men jeg synes at når de bages på denne måde, hvor det er meningen at de skal vokse sammen, lige bliver en tand bedre
Top lækre koldthævet grovboller!

Top lækre koldthævet grovboller!

Dejen skal være klistret og skalikkeæltes med hænderne. Tilsæt derefter rapsolie, sukker, salt, hvedemelet med fuldkorn, rugmel og groft rugmel
Grahamsboller - nemt og lækkert

Grahamsboller - nemt og lækkert

Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor derikkeskalæltes men blot røres sammen og ventes
Koldhævede gulerodsboller

Koldhævede gulerodsboller

Bløde og saftige gulerodsboller, der er nemme at lave og ikkeskalæltes – hvis det lyder godt, så prøv disse boller
De berømte "idiot sikre" boller.

De berømte "idiot sikre" boller.

Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Nemme fødselsdagsboller

Nemme fødselsdagsboller

Bollerne skal give en “hul” lyd fra sig, når du banker på dem, under bunden. Kom endelig ikke for meget mel i, så bliver bollerne tørre og kedelige