Ja her får i altså lige et bud på, hvordan disse små hapsere hurtigt kan pyntes med, hvad man nu lige har i køleskabet på sådan en kold og grå, men hyggelig indendørs'hygge lørdag, hvor man bestemt ikke har planer om at bevæge sig mere ud end højst nødvendigt - bimsen er heldigvis enig
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Bagefter smækkede jeg et lækkert squashbrød sammen på en halv times tid, satte det i ovnen og voilà. Brødet har jeg stort set direkte hapset fra den svenske upcoming bikinifitnessatlet Sofhie, hvis blog kan findes på Jeg holder meget af at browse hendes opskrifter igennem, fordi de oftest indeholder få og simple ingredienser, som jeg altid har i køkkenet eller i det mindste hurtigt kan få fat på
Endvidere tænker jeg, at de vil klæde et smukt dækket brunch bord, hvor du både kan spise dem som noget sødt (fx som alternativ til pandekager), eller du kan ændre lidt i opskriften, mindske sukkermængden, undlade kanel og tilsætte lidt finthakkede friske krydderurter og wupti, så er der "brød" til dine scrambled eggs, laksen eller osten
Men alt var delikat fra de første hapsere over brødet til den sidste søde bid på dessertskeen. Det er gods for rugbrødsmotoren og en dejlig oplevelse for smagsløgene
At bage glutenfrit kan være noget af en udfordring, men jeg har efterhånden fundet frem til forskellige opskrifter som giver et dejligt brød, kager eller boller uden at være alt for tunge og kedelige
glutenfri & antiinflammatoriske sesamknækbrød. Jeg elsker et stykke knækbrød med avocado og granatæblekerner, og allermest elsker jeg dem, jeg selv bager
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Brug ovnens eftervarme til at lave små brødhapsere. Brug en bagepensel til at smøre lidt olie på tynde skiver brød – her er det en efterladt morgenmadsbolle, det er gået ud over – drys med lidt flagesalt (eller helt almindeligt, groft salt) og læg skiverne på en bageplade med bagepapir
Det føles udenfor din kontrol om du spiser den kage, de stykker slik, det hvide brød med syltetøj. Alle former for søde sager (+de der hvide ting, som hvidt brød og pasta) drøner lige ind og forsyner hjernen
Vi spiste salaten som en selvstændig ret til aftensmad, med lidt ristet brød on the side. Forleden serverede min mor den skønneste salat, som vi var faldet over i Alt for Damerne
Madbrødene her er lavet med inspiration fra SundMums opskrift på pizzaboller, hvor jeg selv har ændret og tilpasset efter hvad jeg havde og plejer at kunne li i mit brød