Server med revencitronskal og groft brød. Og så et skærebræt med et groft brød. Derfor er det eksempelvis også meget sjældent, at jeg sætter engryde på middagsbord, for jeg synes ikke, at gryder på bordet er med til at fremme madoplevelsen
Brødetbliver lavet iengryde – altså bagt iengryde – og det kan bages iovnen eller på grillen. Bland mel, kerner og salt, og rør dejensammen med engrydeske eller ved langsom hastighedirøremaskinen med en ”spade”
Form så til et brød, uden dog at slå dejen helt ned. Når gryden er helt varm, og dejen er så hævet, at denikkespringertilbage, når man stikkerenfingeriden, skal man tippedejenforsigtigt over igryden
Oprindeligt skal man bruge engelskemuffins som bund, men da viikkelige havde fået bagt, brugte vi et sødmælksbrød som vi havde udstikketidenrigtige runde form, og herefter smørstegt på panden
At bage et brødiengryde er spændende og så får man faktisk et rigtig godt brød ud af det. Skorpenbliverdejlig sprød og så syntes jeg også brødet får en bedre krumme, prøv det, hvad er det værste der kan ske
Nedenforfinder du opskriften på en nem og sund blomkålssuppe serveret med oksekødboller og brød. Smag tilsidsttil med salt og peber og server fx med oksekødboller og brød