Brød i gryde opskrifter

Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Brødetbliver lavet i en gryde – altså bagt i en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighedirøremaskinen med en ”spade”
Brød på pande - Naan og pandebrød

Brød på pande - Naan og pandebrød

Heldigvisvirker komfuret, så jeg kan stadig lave varm mad på pande eller igryde. Ja, suk, så jeg kan ikke lave mitglutenfriebrødellerrugbrød

Gryden på bordet – en sjælden gæst

Server med reven citronskal og groft brød. Og så et skærebræt med et groft brød. Normalt er der adgang forbudt for gryder på vores spisebord
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Du skal bage brødeti en grydeindei ovnen. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Anbefaling: Verdens bedste brød

Anbefaling: Verdens bedste brød

Brødet bages i en gryde. Den lukkede brandvarme gryde fungerer som en slags dampovn, og giver en skorpe de fleste amatørbagere kun kan drømme om
Langtidshævet grydebagt brød

Langtidshævet grydebagt brød

Form så til et brød, uden dog at slå dejen helt ned.  Når gryden er helt varm, og dejen er så hævet, at den ikkespringertilbage, når man stikker en fingeri den, skal man tippe dejen forsigtigt over igryden

Havrebrød bagt i gryde

At bage et brødi en gryde er spændende og så får man faktisk et rigtig godt brød ud af det. Skorpen bliverdejlig sprød og så syntes jeg også brødet får en bedre krumme, prøv det, hvad er det værste der kan ske
Kyllingelår i gryde med hvidvin

Kyllingelår i gryde med hvidvin

de lækre grydestegtekyllingelår med ris, salat og brødtil. Kom det igryden, og lad det stege kort sammen med kyllingen
Juliennesuppe med bacon og godt brød

Juliennesuppe med bacon og godt brød

Steg dem gyldne igryden. Server den stegte bacon i en skål ved siden af og giv godt, groft brødtil. Det er tidtildejlige, varmende supper, fx en juliennesuppe med bacon
Mørkt Fenikel brød

Mørkt Fenikel brød

Hvedemel, salt og maltmel tilsættes, og der røres rundt med en grydeskeindtil alt melet er vådt. minutter før du skal igang med dejen