Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
For nylig delte jeg med jer, hvordan jeg ynder at lave nemme glutenfri pølsebrød, og med udgangspunkt i den samme melblanding har jeg leget lidt videre med nogle ingredienser, fordi jeg ønsker lidt mere i min grunddej
Pensl brødetmed kaffe og bag på nederste rille i ca. Jeg husker det som farfars svenske brød, og mindes brødets tætte krumme og den lækre sødme, som klædte et tyndt lag smør, en skive ost og en kop eftermiddagste rigtig godt
Reven gullerødder Reven hvidkål Lidt ymer En go mayonaise Sennep Balcamico eddike Honning Salt og peber Husk at der går ikke ret meget dressing til salaten
brød er nok noget af det, som jeg savner allermest i min hver dag, så det er med at finde nogle gode alternativer, som gør man ikke faldet i alt for ofte
Disse grøntsagsbrød er lavet med udgangspunkt i blomkål, men for en mindre "bitter" smag eller som variation, kan du bruge reven squash, gulerødder, broccoli, græskar e
I skal i stedet forvente et fantastisk smagfuldt, blødt og saftigt fladbrød. Start med at piske HUSK, pofiber, bagepulver, æg, æggehvide og hørfrø godt sammen med en gaffel
Kan fint fryses og tages op efter behov – dog vil jeg anbefale at man rister brødet, efter optøning, da det ikke bevarer samme sprøde skorpe ved frysning
Brødene bliver fint mørke og rustikke. Jeg kører den med piskeris i røremaskinen. Ja ikke for at prale, men det er nok det bedste glutenfrie brød, vi har smagt
Husk ikke at skære i brødet før det er kølet helt af. • kom dejen i en smurt rugbrødsform og lad det hæve 1 time igen. • bag nu brødet i 1 time på 180°Cog lad det køle lidt af på en rist. 2dl surdej (kan hentes gratis hos Meyers bageri, hvis du selv har beholder med). 2 dl hvedemel. 2 dl rugmel