- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting medbrød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, og sidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
hytteostMed en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Det er i sig selv meget neutralt og mild i smagen, men faktisk smager det rigtig godt oven på brød, til bagning i fx boller eller til madlavning – selv i desserter er det genialt
brød til. Portobellosvampe med fyld af hytteost og forårsløg (min. lød som en rigtig spændende og appetitlig ret, det der med at putte gode ting og sager ned i
I min tur rundt i blogland stødte jeg på en fantastisk opskrift på dette græskarbrød. Det er et brød som kræver nogle special ingredienser i køkkenskabet eller at man investere i det
Bananbrødet er løftet til nye højder – nu medhytteost. Massen blendes i en foodprocessor og hældes i en rugbrødsform, drysses med glutenfri müsli og lidt havregryn eller hvad man har lyst til OBS