resten at melet skal være kerner og grahamsmel. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Blend low carb bageblandingen (jeg blender den forholdsvis fint, men stadig med bid). Ved at blende frø, mandler, nødder og kerner får man et sundt, glutenfrit, low carb brød, som minder utroligt meget om et almindeligt rugbrød
Hak mandlerne i mindre stykker og bland det med de andre kerner. Bland det med olie og æg. Man kan lave to slags brød, et udelukkende på kerner, og et hvor man maler nogle af kernerne til mel, og brødet får en struktur der minder om alm
Glat overfladen med en våd dejskraber og drys græskarkerner på toppen. Bland alle ingredienser i en skål og rør det godt sammen, hæld dejen over i en lille bradepande, beklædt med bagepapir
Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
Placer brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Jeg lavede disse madbrød til årets veganske julefrokost, og jeg var overrasket over, hvor gode de blev
I. f. r. e. d. a. g. s. h. v. j. ø. l. …. o. t. y. k. m. n. æ. i. b. u. c. D. H. å. w. ,. R. J. p. S. 5. 2. 0. 1. A. B. –. (. 4. ). 6. 3. 8. -. T. L. N