Brød med mørkt øl opskrifter

Mørkt brød bagt på øl & sirup

Mørkt brød bagt på øl & sirup

T. i. t. n. å. r. v. h. a. æ. e. u. d. o. g. s. p. ,. f. l. k. m. ø. b. -. J. y. B. E. 2. 5. 1. c. 3. L. D. j. 4. 0. Ø. N
Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Det er lækkert og mørkt, og har en skøn dyb smag fra maltmelet og en lækker sprød skorpe. Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet medøl, surdej og ølandshvede
Julebrød med mørkt øl

Julebrød med mørkt øl

Bland ølandshvede og hvedemelet sammen, jeg ryster det sammen i en frysepose – det er nemt og melet bliver blandet godt
Ale & Honey Bread

Ale & Honey Bread

Fyldt med saft og kraft, og perfekt til dem som ønsker at brødet virkelig skal smage af noget. Når brødet er færdigt, skal det være sprødt og mørkt
Bryggerboller

Bryggerboller

Jeg har lavet masser af brødmed malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Det er nogle dejligt kraftige næsten rugbrødsagtige surdejsboller med en mørk dybde i smagen som kommer fra den mørke øl og malten, som samtidig også har en sødme så man næsten tænker lidt på kage
LÆKKER KARTOFFELPIZZA...  KUNNE HOLDE FINGRENE VÆK?

LÆKKER KARTOFFELPIZZA... KUNNE HOLDE FINGRENE VÆK?

og godt nok elsker jeg alle mulige slags brød og boller med alt muligt slags mel, gryn og korn, men en gang i mellem, findes der bare ikke noget bedre end mors hjemmebagte gammeldags boller
Lille Påskeanretning

Lille Påskeanretning

Server med godt brød og gerne et glas øl. Jeg lavede denne anretning til min mor og jeg - kun suppleret af godt brød fra bageren
Schwarzbrot

Schwarzbrot

Schwarzbrot er et dejligt mørkt, næsten sort, rugbrødmed masser af malt, kerner og rugmel. Rugbrødmed surdej
Øllebrød

Øllebrød

Jeg starter aften før, øllebrøden skal serveres med at udbløde rugbrødet i vand natten over. Herefter kommer jeg massen i en gryde sammen medhvidtøl, citronskal og sukker og lader det koge op
RUGBRØD

RUGBRØD

Når brødet er færdigt, er det vigtigt, at det vendes ud af formen med det samme. Denne gang skulle det så bestå prøven i et mørktbrød - og det gjorde det, selv på vores "rugbrøds-jomfrurejse"
Stoutbrød

Stoutbrød

Et mørkt og lækkert stoutbrødmed toner af malt, chokolade og røg. Det er en meget mørk ølmed toner af malt, chokolade og røg
Glem ikke dine sanser

Glem ikke dine sanser

En rugbrødsmad – (bittert) med leverpostej (umami og salt) med rødbede (sur/sød). En hotdog – pølse (umami, salt), brød (sødt), remoulade (sur, sød), sennep (bittert) – og her er der endda også kontraster mellem det bløde brød og den sprøde pølse og løg (Hvorfor undrer det nogen, at vi danskere elsker hotdog så meget

Matopplevelser i Ålesund ♫

Vi spiste kremet FISKESUPPE med kjempegodt focaccia brød, kr. Indrefilet med grillet tigerreker, béarnaisesaus, aspargesbønner, rødløk og ferske sjampinjonger
Min fantastiske tur til Shanghai

Min fantastiske tur til Shanghai

Vi fortsatte derefter rundt om West Lake, for at tage bussen til det buddhistiske tempel XX, hvor vi kiggede på smuk regnskovs-agtig natur, iagttog skøre mennesker, kiggede på templer og buddhaer, og spiste mærkeligt brød