Blend low carb bageblandingen (jeg blender den forholdsvis fint, men stadig med bid). Ved at blende frø, mandler, nødderogkerner får man et sundt, glutenfrit, low carb brød, som minder utroligt meget om et almindeligt rugbrød
Den er utrolig nem at lave og smager fantastisk på et godt brød - lige fra en fuldkornsbolle med masser af gode fibre, kernerog kulhydrater, til et grøntsagsbrød her fra bloggen eller proteinbrød fra Schulstad - your call
Jeg har haft held med at tilsætte hakkede nødder til Fiberbrødsmix, det giver lækre nøddeboller. Med en travl hverdag, er det ikke altid at der er tid til at eksperimentere, og det endte oftest med at der manglede glutenfrit brød
Det er ingen hemmelighed at jeg elsker at bage, jeg er en rigtig-brød pige, og står valget mellem et godt hjemmebagt brød på den ene side og en kage på den anden, så ville jeg vælge brødet til hver en tid
Paleo-brødet her er et sollidt brød kun bestående af nødder, kerner, æg & fiberhusk. Det er det mest simple brød jeg nogensinde har lavet, og så smager det formidabelt
Lad mig starte med at understrege, at jeg som studerende til professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, ikke er fortaler for, at man fjerner denne gruppe fødevarer, da det ofte resultere i, at man spiser mere af en anden - oftest kød
Nemme, æltefri og koldhævede boller / Havregrynsboller med gulerødder / Grødboller medkerner / Mysliboller med mandler og tranebær / Verdens bedste brød
Jeg ser mange som undgår en masse sunde madvarer (for eksempel rugbrød, fuldkornsboller eller havregryn) som de sagtens kan tåle, og det kan bidrage med unødvendig stress i form af endnu flere ‘forbudte’ fødevarer