Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel ibrødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrødmedost og bacon. Når farsbrødet er rullet sammen, klemmes hver ende til – ellers vil den dejligeost flyde ud
Ost opfører sig som lidt som gluten, og giver derfor et brødmed både god konsistens og god smag. Gør hænderne fugtigemed vand og klap dejen sammen til et brød, der anbringes på en bageplade medbagepapir
Pensl brødetmedolien. Fyld herefter sprækkerne med mozerella. Smidiovni ca. Dette brød er perfekt tildeling ved middagsbordettil en ret, eller til tapas
Nyd dem med smør, ost, syltetøj eller hvad du lige har i køleskabet. Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder
Isærhvis de indtagesmedost, marmelade, the og i godt selskab. Og jeg var da også svært tilfredsmed, at disseikke bare lignede bagerens, men tilmed smagte endnu bedre
Bollerne er perfekte som sandwichbrød, da de har en lækker luftighed og en skøn blød krumme. Endnu bedre er det, når man bagefter kan nyde resultatet, gerne med smør og ost, eller en god klat nutella ovenpå
Rugbrødet er nemlig bagt med surdej på den gammeldags måde, og det kan nemt smages. Jeg kan love jer for, at det er vanedannende med sådan et luksusbrød