Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Eller bland godt med hendene om du ikke bruker kjøkkenmaskin
D. e. t. k. a. n. v. æ. r. p. i. s. h. d. m. f. l. g. y. ,. o. u. b. ø. J. 1. 2. å. M. S. F. I. 0. 9. ½. c. 3. A. 8. 5. %. 7. (. ). B. P. R. j. 4. H. -. O
I opskriften, som du finder ved at klikke på linket eller billedet, er det fyldt med tomat og persille, men du kan også fylde det med tomat, purløg og lufttørret skinke, så passer det perfekt til æggekagen
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret medbrød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
Fordel parmesanflager øverst, krydr med salt og peber og læg brød øverst. Rent fotografisk tager sandwich sig bedre ud i boller, men jeg foretrækker det grove sandwichbrød man kan få nu om dage, da det holder sig friskere og bliver mindre tørt