Brød med surdej opskrifter

Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Når ovnen er godt varm, foldes dejen til et brødmed to metalspatler, læg herefter brødet på en bagespade, dejen skal være meget blød
Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

Jeg smider alverden ting i mit brød, smagsmæssigt og struktur-mæssigt skal jeg SE hvordan det fungere, jeg kan ikke nøjes med at få "fordi jeg siger det" - fra nogen
Våd surdej til lyst brød

Våd surdej til lyst brød

Surdejen er mest kendt for, at være det hævemiddel man bager rugbrødmed frem for gær, men en surdej kan sagtens bruges til lyst brød også
Surdej til lyst brød

Surdej til lyst brød

F. ø. r. s. t. e. g. a. n. m. u. d. j. o. p. ,. k. l. å. i. 1. 0. f. D. v. æ. M. b. y. 2. h. H. G. 3. 5
Sprøde, smagfulde flutes uden surdej

Sprøde, smagfulde flutes uden surdej

Derfor bruger jeg lidt mere gær end ved langtidshævning, men ikke så meget at brødet for gærsmag. Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej
Hurtigt ølandshvede brød

Hurtigt ølandshvede brød

Normal bager jeg brødmedsurdej, men dette brød er bagt uden surdej. Jeg elsker at bage med ølandshvede, det giver bare et lækkert smagfuldt brød
Let og lækkert Morgen brød / boller / flutes

Let og lækkert Morgen brød / boller / flutes

Jeg prøvede for nogle år siden at lege medsurdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

Hæld dejen i en smurt rugbrødsform. Jeg synes, det er nemmest at røre dejen til et brød ad gangen, og derefter sætte dem ind i ovnen samtidig
Francescone brød

Francescone brød

Et francescone brød er et italiensk surdejs lavet med en biga, som man starter dagen inden. bare bruge surdej i stedet, men det fungerer rigtig godt med en biga, som er lidt mildere i det
Glutenfri surdej

Glutenfri surdej

Det tager blot nogle dage, og så kan man bage skønne brødmed den gode syrlige smag. Det er ikke svært at lave en glutenfri surdej
Brød og boller med svedjerug

Brød og boller med svedjerug

Fold resten af dejen til et rundt brød, du skal ikke ælte i dejen blot folde, og kom det på en plade med bagepapir eller på en hed bagesten
Surdej – en gave til min nabo

Surdej – en gave til min nabo

Bland ingredienserne til dit yndligsrugbrød i resten af surdejen og brug røremaskinen flittigt. Hæld surdejen i røremaskinen med en liter vand og udrør surdejen
Projekt Brød

Projekt Brød

    Bogen er bygget op på den måde at den starter med anvisninger på hvordan man laver en kultur og sidenhen en surdej og til sidst basisbrødet
Surdej

Surdej

En surdej giver en god smag til brød, og så holder den meget længe. Nu er du klar til at bage brød. Så skal der laves surdej
Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Denne opskrift og guide egner sig særligt til dig, der gerne vil bage forskellige typer hvedebrødmedsurdej, men altså ikke rugbrød i denne omgang
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Hvis du fx tager halvt vand og halvt våd surdej, så ender du med et surdejsbrød der er lidt mere fast
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

 Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda uden surdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig