Tilsæt mælk, olivenolie og revet ost. Hæld dejen i en brødform foret med bagepapir. Skær skiver af brødetog server italiensk salami til og glem ikke vinen
Skær brødet i tern og drys det over tomatblandingen. hakkede tomatermed basilikum. Retten er meget børnevenlig, så alle kan være med, og så er den hurtig og nem at lave
Ikke alene reducere dette mængden af energi du indtager (kcal eller kj), men det øger samtidig mængden af “grønt” i din kost, da brødet nu erstattes af grønt – ligesom hvis du laver mine Grøntsagsbrødmed edamamebønner og spinat
I opskriften, som du finder ved at klikke på linket eller billedet, er det fyldt medtomatog persille, men du kan også fylde det medtomat, purløg og lufttørret skinke, så passer det perfekt til æggekagen
Bland ost, tomatog basilikum sammen og fordel blandingen på brødene. Læg brødskiverne tæt sammen på bagepapir, på en plade eller rist til ovnen, og smør brødene let med olivenolie
brød. Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiverog til sidst et drys fetaost
Der findes ikke noget bedre end et brød som er ristet - med smeltet ostog div. Rist kort til osten er smeltet ogbrødet har fået de flotte ristede striber
Daggammelt brød. Pensl skiverne godt med olien. Skær tomaten i tern og læg også den på skiverne. Dog skal I ikke snydes i dag – selvom jeg har mega travlt og min kuffert ikke engang er pakket
medbrød til. brød. Timianpandekager med spidskål og blå ost. Lun kålsalat med peberfrugt ogtomat. Dagens ret er en lun kålsalat ogmed lidt ændringer, kan den sagtens bruges som fyld i en pandekage
Start med at skære en tynd skive af auberginen - skær den første skive af, så du kan lave en lang og lige skive (skær på den lange side) - og skær en tykkelse der svarer til en rugbrødsskive