Brød med urter opskrifter

Blåmuslinger i cremet sauce med urter

Blåmuslinger i cremet sauce med urter

Server et godt brød til. Hæld muslingerne i gryden sammen med hvidvinen. Hak krydderurterne og rør dem i saucen lige før servering
Garlic Naan Brød

Garlic Naan Brød

hvidløg ud med frisk chili eller forskellige urter. Det traditionelle indiske Naan brød der normalt laves i en tandori ovn hvor dejen klaskes på siden af en opretstående stenovn og medmindre man er indehaver af denne ret store indiske ovn må man tænke alternativt og samtidig opnå den hårde varme som tilbereder brødet ved høj varme og kort bagetid
Grydebrød med urter

Grydebrød med urter

Jeg har nu et par gange prøvet at lave et grydebrød, det der også bliver kaldt verdens nemmeste brød
Fiskesuppe med sej, hvedeøl og urter

Fiskesuppe med sej, hvedeøl og urter

Server suppen rygende varm medbrød. , smag til med salt og peber og drys med hakket dild. Bring fiskebouillon i kog, tilsæt urterne og lad det koge 5 min

Flade speltbrød med urter

Mens dejen hæver laves dressingen, ved at hakke urter og hvidløg fint, og blande det med olien. Herefter smøres de med blandingen af olie, presset hvidløg og hakkede urter
Lækkert Mozerealla Brød

Lækkert Mozerealla Brød

Pensl brødetmed olien. Fyld herefter sprækkerne med mozerella. ) hakket urter. Dette brød er perfekt til deling ved middagsbordet til en ret, eller til tapas
Tabouleh

Tabouleh

Når jeg serverer denne tabouleh som tilbehør til eksempelvis koteletter, serverer jeg ikke andet til end et stykke brød – ingen kartofler ris eller lignende
Chicken Tandoori !

Chicken Tandoori !

Server retten med kokt ris og nan-brød. I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Tandoor er en leirovn, som fylles med trekull
Persillepesto

Persillepesto

Persillepesto er lækkert som dip til grøntsagsstænger, som ”mayonnaise” på sandwich, som ”smør” på brødet, tilbehør til pastaretter, i salater, til at smøre på kyllingen inden den steges i ovnen, blandet ind i blomkålsris og meget, meget mere
NOMA

NOMA

Ristet brød og urter, røget torskerogn og eddike. Nogle af grenene i blomsteranretningen var i virkeligheden malt knækbrød, udformet som grene
Tapas

Tapas

Skær brødet i tykke skiver, og rist dem på brødristeren, til de er gyldne. Drys med tørrede krydderurter/krydderier
perlespelt og perlehøne

perlespelt og perlehøne

Server et rustikt brød til. Skyl og klargør urternemed en tyndskralder og skær dem herefter i små tern