hvidløg ud med frisk chili eller forskellige urter. Det traditionelle indiske Naan brød der normalt laves i en tandori ovn hvor dejen klaskes på siden af en opretstående stenovn og medmindre man er indehaver af denne ret store indiske ovn må man tænke alternativt og samtidig opnå den hårde varme som tilbereder brødet ved høj varme og kort bagetid
Server suppen rygende varm medbrød. , smag til med salt og peber og drys med hakket dild. Bring fiskebouillon i kog, tilsæt urterne og lad det koge 5 min
Mens dejen hæver laves dressingen, ved at hakke urter og hvidløg fint, og blande det med olien. Herefter smøres de med blandingen af olie, presset hvidløg og hakkede urter
Pensl brødetmed olien. Fyld herefter sprækkerne med mozerella. ) hakket urter. Dette brød er perfekt til deling ved middagsbordet til en ret, eller til tapas
Når jeg serverer denne tabouleh som tilbehør til eksempelvis koteletter, serverer jeg ikke andet til end et stykke brød – ingen kartofler ris eller lignende
Persillepesto er lækkert som dip til grøntsagsstænger, som ”mayonnaise” på sandwich, som ”smør” på brødet, tilbehør til pastaretter, i salater, til at smøre på kyllingen inden den steges i ovnen, blandet ind i blomkålsris og meget, meget mere