N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Kan du godt lide ideen ogstenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mandler, chiafrø og loppefrøskaller
Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Skær brødet i skiver og rist dem på begge sider på brødristeren eller i ovnen. salt og peber. Dejlige sprøde brød med svampe i fløde - gratineret i ovnen