Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brødpå køkkenbordet
Hæld forsigtigt dejen ud på bordpladet og drys med lidt mere mel. Der er blevet skrevet og uploadet meget omkring "Verdens Bedste Brød" siden opskriften debuterede på Go' Morgen Danmark for noget tid siden
Opskriften på de syltede rødløg og brombær finder du her, mens verdens bedste brød er at finde her. Skyl blommerne rigtig grundigt og kassér dem, som er det mindste stødt eller beskadiget på andre måder
Knækbrødene var lavet på hvidt melog det går bare ikke for mig. En rigtig god opskrift på fx rugbrød har jeg fundet frem til og bager som regel en stor portion hver anden uge
Det kunne være en lækker moden avocado, frisk tomat og lidt hummus, eller brug dem eksempelvis i stedet for brød til en sandwich som vist på billedet nedenunder
Server frikadellerne med tomatsalat, tzatziki ogbrød. Skær tomaterne i skiver og anret dem på et fad. Tilsæt mel, hvidløg, citronsaft, oregano og persille
Kom dejen i en brødform, pensl med lidt vandpå toppen og sæt den i ovnen. Du kan spise det som det er eller smøre det med fx jordnøddesmør, syltetøj, vegansk smør eller chokoladesmørepålæg
og godt nok elsker jeg alle mulige slags brødog boller med alt muligt slags mel, gryn og korn, men en gang i mellem, findes der bare ikke noget bedre end mors hjemmebagte gammeldags boller
NoterDen opmærksomme læser vil have set at det næsten er den samme dej som "Verden bedste brød". Hvis du presser dem flade direkte på pizzaspaden skal du bare sørge for at der er godt med mel under dem, så du kan løfte dem fra bordet uden at de hænger fast
Brødene er bedst, mens de er varme, men har man nogle til overs kan de absolut også sagtens gøre godt i madpakken eller som mellemmåltid med lidt peanut butter eller Nutella på (alt bliver som bekendt bedre med Nutella…)
) I så fald tog jeg udgangspunkt i opskriften derfra, men i akut brødmangel herhjemme, så lavede jeg dobbelt portion og erstattede en del af melet med, hvad jeg lige havde på lager