Kom skiveskåret brødpåpandenog lad det stege indtil saften er suget helt ind i brødet. Prøv evt istedet for brødog hæld saften fra panden over nye kartoflerne og drys med persille
Er du ude i noget med LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler ogbrød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
med et styk brød til. Imens koger du pastaen som anvist på pakken,når den er kogt færdig hælder du vandet fra og kommer pastaen op i pandenog mixer det godt sammen med resten
Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brødog salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Drys med revet ost og server med friske koriander, lime og evt tortillapandekager, ris eller brød. Server din mexicanske pandemad som den er, som fyld i tortillapandekager eller med brød/ris som tilbehør