Stil dejen i køleskabet natten over. Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Disse er perfekte å servere til suppe,lasagne eller gryterett. Parmesan ost. Forvarm ovn til 200 grader. Stekes midt i ovnen 8-10 minutter, til baguetten er gyllenbrun
Sneglene er smurt med pesto og fyldt med grofthakkede soltørrede tomater og godt med revet ost, men du kan sagtens trække fra eller putte på, hvad du har lyst til eller har i køleskabet
) Til de af jer der ikke så det, så postede jeg i torsdags dette indlæg om mine fine nye forme, som jeg har lovet at afprøve for Søren fra den herlige hjemmeside Cakesandmore
hytteost Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Lækkert alternativ til alm hvidt sandwich brød, når du lige har lyst til en kylling/bacon sandwich. 1 brød. 3 dl revet ost. 1 håndfuld græskarkerner til toppen. Opvarm oven til 170 grader. Bag brødet i den varme ovn i ca 35 min. 1 brød. 3 dl revet ost
Et fint brødtil et ostebord, som tilbehørtil aftensmad eller bare fordi. Saml dejen til et brød på en bageplade med bagepapir, glat overfladen med fugtige hænder til alle revner er væk
Ælt blandingen på maskine til denne har en lækker, blød og smidig konsistens. Lad brødet køle af og nyd så som det er, eller med ost, eller andet pålæg
ingen stivelse (brød, pasta, kartofler o. Man hvor kunne det være lækkert med et stykke fuldfed, mellemlagret ost (gerne med et glas rødvin til), men nej
time indtil at kulturen har opnået balance mellem gæring og bakterier. Ifølge Chad Robertson skal kulturen nu lugter af gammel ost, have bobler i overfladen og have en brun skorpe