Brød til ost opskrifter

Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå. Ha deigen på bordet og kna den godt til den er jevn og fin
Tre nemme koldhævede brød

Tre nemme koldhævede brød

Stil dejen i køleskabet natten over. Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Hasselback brød

Hasselback brød

Disse er perfekte å servere til suppe,lasagne eller gryterett. Parmesan ost. Forvarm ovn til 200 grader. Stekes midt i ovnen 8-10 minutter, til baguetten er gyllenbrun
Grove pestosnegle med ost og soltørrede tomater

Grove pestosnegle med ost og soltørrede tomater

Sneglene er smurt med pesto og fyldt med grofthakkede soltørrede tomater og godt med revet ost, men du kan sagtens trække fra eller putte på, hvad du har lyst til eller har i køleskabet
Canapé brød

Canapé brød

) Til de af jer der ikke så det, så postede jeg i torsdags dette indlæg om mine fine nye forme, som jeg har lovet at afprøve for Søren fra den herlige hjemmeside Cakesandmore
Omelet”brød” m. broccoli og skinke

Omelet”brød” m. broccoli og skinke

hytteost Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Sandwich brød

Sandwich brød

Lækkert alternativ til alm hvidt sandwich brød, når du lige har lyst til en kylling/bacon sandwich. 1 brød. 3 dl revet ost. 1 håndfuld græskarkerner til toppen. Opvarm oven til 170 grader. Bag brødet i den varme ovn i ca 35 min. 1 brød. 3 dl revet ost
Francescone brød

Francescone brød

Det smager rigtigt godt som tilbehørtil en pasta eller en salat, eller til bare at sidde og dyppe i olivenolie
Spis brød til!

Spis brød til!

The post Spis brødtil. Det kan spises med smør og osttil en kop kaffe, eller med pålæg tilfrokost eller som det er til suppen
Brød med soltørrede tomater og oliven

Brød med soltørrede tomater og oliven

Ælt blandingen på maskine til denne har en lækker, blød og smidig konsistens. Lad brødet køle af og nyd så som det er, eller med ost, eller andet pålæg
Projekt Brød

Projekt Brød

    Bogen er bygget op på den måde at den starter med anvisninger på hvordan man laver en kultur og sidenhen en surdej og til sidst basisbrødet
Ost, ost, ost, jeg må ha ost.....

Ost, ost, ost, jeg må ha ost.....

ingen stivelse (brød, pasta, kartofler o. Man hvor kunne det være lækkert med et stykke fuldfed, mellemlagret ost (gerne med et glas rødvin til), men nej
Projekt Brød 1.01

Projekt Brød 1.01

time indtil at kulturen har opnået balance mellem gæring og bakterier. Ifølge Chad Robertson skal kulturen nu lugter af gammel ost, have bobler i overfladen og have en brun skorpe