N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Kan du godt lide ideen ogstenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mandler, chiafrø og loppefrøskaller
Kutt skiver at smøret og dytt inn i mellom skivene. De kan også spises alene, de er kjempegode. kryddersmør og eller hvitløksmør – Oppskrift på begge smørene finner du HER
vinjett hvedemel*Rør først gæren ud i det lunkne vand og tilsæt dernæst mælk, olie, salt og sukker. - med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
De har en konsistens allá en omeletog er derfor utrolig luftige, men fulde af smag og mæthed. Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag