Du behøver ikke at skrælle gulerødder og pastinak, da de kun skal give smag. 2 gulerødder. 2 gulerødder. Må straks indrømme, at denne opskrift er tyvstjålet fra Claus Meyers "Almanak", men blev så vellykket, at den helt sikkert skal deles
Braiserede svinekæber, palmekål, tragtkantareller – kartofler apart. 5 gulerødder. 5 gulerødder. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Stod med nogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
løg i kvarte stykker6 gulerødder i halve stykker4 persillerødder i halve stykker1 fennikel i mindre stykker3 laubærblade1 liter mørk øl1/2 l æblejuice1/2 bundt frisk timianhavsalt og friskkværnet pebersmør1-2 boullionterningFå slagterne til at fjerne fedt og sener fra kæberne, så de er klar til brug. 6 gulerødder
2 gulerødder. 2 gulerødder. Her er et godt juleindslag uden at det bliver for kompliseret eller for fed. And og rødkål kan tilberedes på mange måder og er fuld af smag der bare skal udnyttes
knoldselleri og gulerødder skrælles og skæres i store stykker. 2 gulerødder. 2 gulerødder. Når man bor på Nørrebro, så har man adgang til de mest vidunderlige grønthandlere og slagtere, og det betyder gryderetter og lækre sager i stride strømme
torsk, blåmuslinger og rejer med braiserede rodfrugter, brunet smør og rieslingsauce. SÆSON stegte pølser, gulerødder stegt med kapers og mos af kartofler og pastinakker med peberrod
Gulerødder og champignon snittes i mundrette stykker. 4 Gulerødder. 4 Gulerødder. Så er kulden kommet over os og efter en god tur på Sweets messen i Ridehuset er det tid til en god omgang solid fransk vintermad
Gulerødder dampes møre i grøntsagsbouillon med en klat smør. To gange kantareller. Braiseret okse med kantareller, persillerødder og brøndkarseOksekødet brunes på alle sider og braiseres i rødvin, kalvefond og urter (fx rosmarin, timian, lauerbærblade, salvie osv) til mørt (2-3 timer)