Braisserede svinekæber med kompot af kartofler og rosenkålSalat. Svinekæber er måske en del af dit hverdagskøkken, men I burde prøve det. Gem et par håndfulde af de pæne yderblade til salatenLise-pigens Mad
Nye svinekæber i Æble og Vanilje - Blå kartofler og jordskokker. Frissé salat (en meget fin salat, som egner sig godt som pynt). Så laver jeg lige svinekæber i æble og vanilje igen Gourmet Diner
Nye svinekæber i Æble og Vanilje - Blå kartofler og jordskokker. Frissé salat (en meget fin salat, som egner sig godt som pynt). Så laver jeg lige svinekæber i æble og vanilje igen Gourmet Diner
Braisserede svinekæber med kompot af kartofler og rosenkål Gem et par håndfulde af de pæne yderblade til salaten. Svinekæber er måske en del af dit hverdagskøkken, men I burde prøve det FoodPress