Braiserede opskrifter

14 Gem
Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål, tragtkantareller – kartofler apart. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
6 Gem
Andelår braisseret i evigheder i rødvin i selskab med svesker

Andelår braisseret i evigheder i rødvin i selskab med svesker

Andelår braisseret i evigheder i rødvin i selskab med svesker. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid
2 Gem
Braiserede porrer med tomater og laks

Braiserede porrer med tomater og laks

Varm smørret i en stor sauterepande og sauter porrerne heri under omrøring i 2 – 3 minutter. Bland tomaterne ved, drys salt, peber og basilikum på og lad det hele snurre 4 – 5 minutter
0 Gem
Braiserede oksehaler med pappardelle pasta

Braiserede oksehaler med pappardelle pasta

Umiddebart lyder oksehaler ikke ret tiltalende, men smagen er i top og giver en formidabel sauce. Så giv halerne en chance
0 Gem
Lammeskank braisseret i honning, æbleedikke og tomat (med grov mos)

Lammeskank braisseret i honning, æbleedikke og tomat (med grov mos)

Efteråret nærmer sig, og lysten til simreretter melder sig. Jeg har taget forskud på glæderne med en virkelig nem variant, som alle kan være med på
8 Gem
Moules Mariniére (Hvidvinsdampede Blåmuslinger)

Moules Mariniére (Hvidvinsdampede Blåmuslinger)

Efteråret nærmer sig, og lysten til simreretter melder sig. Jeg har taget forskud på glæderne med en virkelig nem variant, som alle kan være med på
6 Gem
Diningweek - No1 Aarhusgade

Diningweek - No1 Aarhusgade

Braiserede oksekæber med beder og marv, crüditée af bolsjebeder & syltede gulbeder på radicchio-salat
4 Gem
Oksehaler - Madsvinene 2:3 - April 2012

Oksehaler - Madsvinene 2:3 - April 2012

Oksehalerne har stået på komfuret et par timer og hygget sig. Vores lille madklub Madsvinene er nået til hovedretten i aftenens menu
2 Gem
Gæst : Emil Grosell Braiseret andelår i misosuppe

Gæst : Emil Grosell Braiseret andelår i misosuppe

4 -5 store andelår. 4 dl tomatpure. 3 dl Hoisin sauce. 2 1-feds hvidløg. 2 dl kraftig hønsefond. 1 stor knold frisk ingefær
2 Gem
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Så er vi kommet til anden del af den 2 retters weekend menu. Skal du have opfrisket forretten kan du følge dette link Kammuslinger & Ærter Hovedretten
1 Gem
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

torsk, blåmuslinger og rejer med braiserede rodfrugter, brunet smør og rieslingsauce. søndag 17. 01. mexi-burger med guacamole og hjemmekogte fritter
0 Gem
Diningweek - No1 Aarhusgade

Diningweek - No1 Aarhusgade

Braiserede oksekæber med beder og marv, crüditée af bolsjebeder & syltede gulbeder på radicchio-salat
0 Gem
Nytårsmenu 2012, del 4: Gris & sommer på frost

Nytårsmenu 2012, del 4: Gris & sommer på frost

"Braiserede" jordskokker. "Braiserede" jordskokker. Gris & sommer på frost. Til 14 personer. 1,5 kg svinemørbrad
0 Gem
Grillede hvide asparges med kryddersmør og purløgsblomster

Grillede hvide asparges med kryddersmør og purløgsblomster

"Braiserede" jordskokker. Gris & sommer på frostTil 14 personer. 1,5 kg svinemørbrad. 10 bagte kastanjer. Salt & peber
0 Gem
Braiseret andelår VS Thai Wok

Braiseret andelår VS Thai Wok

Stod med nogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
0 Gem
Pastamania (forelsket!)

Pastamania (forelsket!)

9 (Fargotti med kammuslinger, hvidløg, ærter, parmesan og hummersauce) og 10 (Tortellini med spinat ricotta og braiserede svinekæber) som vi også fik