Braiserede opskrifter

Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål, tragtkantareller – kartofler apart. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Braiserede porrer med tomater og laks

Braiserede porrer med tomater og laks

Varm smørret i en stor sauterepande og sauter porrerne heri under omrøring i 2 – 3 minutter. Bland tomaterne ved, drys salt, peber og basilikum på og lad det hele snurre 4 – 5 minutter
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

torsk, blåmuslinger og rejer med braiserede rodfrugter, brunet smør og rieslingsauce. søndag 17. 01. mexi-burger med guacamole og hjemmekogte fritter
Braiseret andelår VS Thai Wok

Braiseret andelår VS Thai Wok

Stod med nogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Så er vi kommet til anden del af den 2 retters weekend menu. Skal du have opfrisket forretten kan du følge dette link Kammuslinger & Ærter Hovedretten