Braiseret svinekæber opskrifter

Svinekæber braiseret i øl

Svinekæber braiseret i øl

Server de braiserede svinekæber med bagt selleri eller en grov kartoffelmos til. svinekæber. Hak løg og  krydderurter groft og  steg det godt igennem i olien i en stor gryde
Gris i spanske klæder 2:3

Gris i spanske klæder 2:3

Braiseretsvinekæber og svinefilet anrettet på puré af jordskokker og hvid chokolade, dertil ristede chorizo og soltørrede abrikos
Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Især braiseret laks med mango på crouton smagte nærmest himmelsk. Svinekæber og svinemørbrad serveret med grillet peberfrugt og aubergine, garnerede med spansk chorizo, abrikos og ristede mandler
Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Især braiseret laks med mango på crouton smagte nærmest himmelsk. Svinekæber og svinemørbrad serveret med grillet peberfrugt og aubergine, garnerede med spansk chorizo, abrikos og ristede mandler

Svinekæber - Braiseret i øl og pesto

Øl braiseret herreret. Svinekæber. afpudset svinekæber. Tilsæt dine hele hvidløg, forårsløg i 1/4 stykker, dine krydderurter samt dine nu godt krydret og brunede svinekæber til din stegso/ildfaste fad. Læg pestoen på toppen af svinekæberne, dæk fadet til med låg eller sølvpapir og tilbered svinekæberne i ovnen ved 150 grader i ca