Braisseret svinekæber i egen sauce af æble og vanilje. Det her var hovedretten til mit lille projekt med en flok frivillige, som havde lavet en hjemmeside for nogle andre
Andelårene skal være stuetempereret før de braiseres. I en tykbundet gryde smelter du smør, når det bruser, bruner du dine andelår gyldne på begge sider
En Le Creuset pande er fransk håndværk, når det er bedst. Denne fantastiske sauterpande med den tre lags non-stick belægning er en sublim pande med en fantastisk god belægning
Braisseret svinekæber i egen sauce af æble og vanilje. Det her var hovedretten til mit lille projekt med en flok frivillige, som havde lavet en hjemmeside for nogle andre
Vi var i god tid og var fremme ti minutter i ni og blev mødt af hektisk aktivitet i restauranten, mad og vin der i høj fart blev ekspederet ud til de sultne gæster og ved indgangen stod aftenens vært og tog imod folk der havde reserveret bord og havde man ikke det så var der ikke noget at gøre, så måtte man vende tilbage en anden god gang, for denne aften var fuldt booket op
Tilsæt vand, så suppeelementerne er tildækket. Svits bacon gyldent på en pande. Det kan dog blive voldsomt at kombinere den fede boeuf bourguignon med kartofler stegt i andefedt