Brasede kartofler med mel opskrifter

WIENERSCHNITZEL - SCHNITZEL - SCHNITZEL

WIENERSCHNITZEL - SCHNITZEL - SCHNITZEL

I vores verden er det ikke nødvendig at blande en fisk med ind i billedet her, men i stedet nogle brasedekartofler og helt klassisk grønne ærter som tilbehør
Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller

På billedet er de serveret med en sweet and sour sauce og brasedekartofler. Men du kan også servere kyllingefrikadellerne med traditionelt kyllingetilbehør, som brun sovs, agurkesalat og kogte kartofler
Grønlangkål

Grønlangkål

Men brasedekartofler til denne delikate egnsret smager også dejligt – ja, kartofler i det hele taget
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Til wienerschnitzler hører sig brasedekartofler, som du braser i samme smør, som du har stegt schnitzlerne i og efterfølgende sier hen over en skål, så smørsovsen kan serveres til

Kyllingefrikassé

Billederne er fra dagen efter, hvor vi brasede de resterende kartofler og serverede dem til frikassén