Læg rigeligt med rucola og fordel bresaolaen. Panini med mozzarella, bresaola og aubergine1 aubergine4 spsk olivenolie4 flade boller1 glas grøn pesto (f. eks urtekram)100 gr rucola70 gr bresaola (1 pakke)1 pose mozzarella (125 gr i drænet vægt)Skyl auberginen og skær den i tynde skiver på den lange led. 100 gr rucola
Læg rigeligt med rucola og læg bresaolaen ovenpå. rucola. rucola. bresaola (1 pakke). Her til aften skulle maden være let og lækker, så valgte faldt på de her skønne panini
babysalt/rucola og revet ost til pynt. 2 pakker lufttørret bresaola. På hvert bresaolastykke placeres 2 store basilikumblade og en tsk (med top) Ricottacreme- Bresaolaen rulle om cremen. Jeg serverede 2 per person og 2 stykker polenta med rucola og revet ost på. 2 pakker lufttørret bresaola
Vi spiser som oftest bresaola med rucola, men denne variant med artiskokhjerter er et lækkert alternativ, hvis du har fået fingrene i nogle helt friske artiskokker