Instructions Optø broccoli og spinat i en gryde Orden løg og del dem i kvarte Kom løggene med til de andre grønsager Når grønsagerne er optøet blendes det til en ensartet masse med en stavblender Bouillonen tilsættes og koges op Tilsæt Mælk og fløde og kog op Smag til med salt og peber
Pasta penne i svampe flødesauce med broccolibuketter. Man kan tilføje alle mulige former for grønsager i retten også og porrer passer også rigtig godt sammen med, i dag havde jeg lige lidt broccoli der også passe rigtig godt ind i retten
Mosen bestod af kartoffel, persillerødder, gulerødder og broccoli. Det skal være sådan en aflang smal form og så skal den barderes med bacon i rigelige mængder
Sprød bacon, skåret i små stykker (kan undlades). Blend hele suppen grundigt, tilsæt fløde og smag til med salt og peber – hvorefter suppen blendes godt igennem igen
Den du ser på billedet er blandet med kogt broccoli (lad dem koge med sammen med kartoflerne). Nogle kommer gulerødder og bacon i bøf stroganoff, og nogle drysser med revet ost – ikke på min vagt
Kan serveres med lidt ristet bacon eller skinke. Når det er færdig kogt hældes lidt af vandet fra og suppen blendes – fortynd evt med lidt mælk eller fløde
Pluk små buske af broccolien og damp (eller kog) dem i få minutter. Bacon'en svitses på meget varm pande, og tilføj derefter forårsløg og tortillinierne
Enten kan du lade osten udebliver, ligesom nogle foretrækker deres flødekartofler, eller kan du evt drysse med en smule bacon eller pancetta over retten