Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
brød er nok noget af det, som jeg savner allermest i min hver dag, så det er med at finde nogle gode alternativer, som gør man ikke faldet i alt for ofte
Skær den i skiver og server med groft brød. Her kommer vores version af farseret broccoli. Skyl broccolien under hanen for skidt, dup den tør med et viskestykke og skær stokken af
servere brød og salat til. Æggemuffins med skinke, spinat og broccoli. Del broccolien i små stykker. Tilsæt broccolistykkerne og svits yderligere nogle
Med udgangspunkt i grundopskriften kan du nemt lege med ekstra ingredienser, så prøv for eksempel med broccoli, der har været i minihakkeren først, revet ost, revet gulerod eller revet æble og kanel
Spiser i brød, kan et godt brød serveres til. Del broccolien i mundrette bidder. Varm lidt fedtstof på en pande og steg broccolien til den ikke længere er rå, men stadig sprød
Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli. Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse
Disse grøntsagsbrød er lavet med udgangspunkt i blomkål, men for en mindre "bitter" smag eller som variation, kan du bruge reven squash, gulerødder, broccoli, græskar e