De grøntsager, der skal have mest varme, fx kartofler og rodfrugter, kommes først i wokken. 1,3 kg grøntsager, fx kartofler eller søde kartofler, hvid- eller spidskål, rosenkål, blomkål, broccoli, peberfrugter, sukkerærter etc. 1,3 kg grøntsager, fx kartofler eller søde kartofler, hvid- eller spidskål, rosenkål, blomkål, broccoli, peberfrugter, sukkerærter etc
Skær broccoli / blomkål ud i buketter. Skær kartofler og gulerødder i mindre stykker. 1 kg kartofler. 1 broccoli eller blomkål. Grønkål, ærter og majs tilsættes, når suppen har kogt 10-15 minutter (eller når kartoflerne er bløde). 1 kg kartofler. 1 broccoli eller blomkål
Marinerede grillede rejer, grillede grøntsager, fx friske asparges, peberfrugt og squash eller som her broccoli og blomkål + en god salat, fx grøn salat med melon og mynte
(Carb dag - byt søde kartofler ud med ovnbagt broccoli, blomkål eller grønne bønner). Jeg laver de gode broccoliklatter og bruger dem som boller til en burger
Broccolimos. Kartoflerne skrælles, skæres i tern og puttes i en gryde med vand. Blomkålsmos. Broccolimos. Tag ½ dl af kogevandet i en skål med kartoflerne
bruge ærter, tomat, peberfrugt, asparges, broccoli, blomkål, gulerødder, løg og hvidløg. Hvis du laver suppe med kartofler (bør ikke spises rå), søde kartofler græskar, rødbede, kål, pastinakker og jordskokker vil jeg smagsmæssigt anbefale dig at stege, dampe eller ovnbage dem inden de bliver blendet til suppe