slikærter, bønner, blomkål, broccoli eller – som på billedet – gulerødder. Har du et stænklåg, så brug det, men du kan ogsåi stedet stege flæsket iovnen – så går det kun ud over et begrænset område
Server med grøntsags gratin eller en grov mos af broccoli eller blomkål på siden. Svineskank har jeg netop haft min debut med og det er helt sikkertikkesidste gang jeg prøver at lave det
Bland en salat af æble, bladselleri, blomkål, broccoli, porre ogabrikos. Læg filetterne ved siden af hinandeni et ovnfast fad med bagepapirog drys med salt, peber ogpaprika
Bland peberfrugt, bønner, blomkålogbroccolii et ovnfastfadog hæld kokosløgsaucen over. Skær blomkålogbroccolii små buketter og skær stilkenei tynde skiver
Den mildeste kåltype er blomkålogspidskål. Men udfordre dig selv og prøv med broccoliog grønkål, som virkelig er proppet med fibre, vitaminerogmineraler
Efter samme devise med broccoli, (rød)beder, (gule)rødder, og (søde)kartofler. Broccoli smager godt med olivenolie, salt, tahini-dressing (halvt vand – halvt tahini blendes med citron, hvidløg, salt – fortyndes evt yderligere med vand), hakkede ristede nødder, hakket krudt mix (persille, koriander, estragon, dild)