Hæld bouillon i gryden, tilsæt porrer, broccoli, gulerødder og. Del broccolien i små buketter. abonnerer på en ugentlig opskrift fra Sæson Jeg fulgte opskriften men tilføjede en rest porre jeg havde liggende
Jeg benyttede selvfølgelig chancen for at få friske økologiske grøntsager med hjem og i skal selvfølgelig ikke synes for resultatet, menuen stod på grøntsagssuppe med grøntsagsbrød
Ugens salat er med mine yndlingsgrøntsager, broccoli og blomkål. Du kan også prøve denne porresuppe. Her var ærterne blevet til en tyk puré, som dannede bund for rodfrugter og hårdt grillede porrer
Broccoli hakkes groft, også gerne stænglen, og steges hurtigt sammen med porrerne. Når broccolien er helt kogt, blendes indholdet i gryden med en stavblender
Vi valgte at tilsætte broccoli ved siden af da vi gerne ville have mange grønsager i. Den sidste tids storm og kulde giver stor lyst til at putte sig inde og spise varm og nærende suppe
Det blev navnet på den suppe, som vi fik i går (navnet var pigernes ide). Suppen i går var endnu en af mine improvisationer, men pigerne var faktisk okay med den og okay med, at menuen hovedsagelig var grøn – altså så længe suppen ikke blev for tyk og at vi kunne indgå et kompromis, der hed kød og melboller
Si suppen fra urterne og stil kyllingen til afkøling. 1 kylling, 1 bdt porre, 1 ps gulerødder, 1 knoldselleri med top, 1 ps spinatblade, butter beans, perlerug eller -spelt, perle-/sylteløg, frisk rosmarin og oregano, purløg. Hønsesalat* Hønsekødssuppe m/ dampede grøntsager og pocheret kyllingebryst* Speltsalat m/ kylling, spinat, broccoli, bønnepuré og solsikkekerner* Kyllingebrystm/ sprødt skind, urtebouillon, syltede løg, bønner og selleripuréHønsefond1 kylling 2-3 porre (toppene)3 gulerødder3 løg3 fed hvidløg3 laurbærblade3 stængler fra knoldselleri3 kviste rosmarin og/eller timian (persillestilke osv)SaltLæg urterne i bunden af gryden. I mit tilfælde gav det ca 2 liter suppe. Jeg gemte 1 l til kyllingesuppe og frøs resten. 1 bdt porre. 2-3 porre