Pengasius fileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fisken bliver sprød og lækker og ikke sætter sig i panden
slikærter, bønner, blomkål, broccoli eller – som på billedet – gulerødder. Ud over kartofler og persillesovs plejer jeg at servere dampede grøntsager til, som f
Porre, Broccoli og blomkål, snittes i mindre stykker og koges møre i vand uden salt. Der kan (traditionen tro) tilsættes worchestershire sovs - men husk at tælle kalorierne med i det store regnskab
Om vinteren er en god broccoli salat også god. Bruger du hvedemel til jævning, kan det være nødvendigt at tage kartofler og gulerødder op, for at få sovsen jævn
Efter samme devise med broccoli, (rød)beder, (gule)rødder, og (søde)kartofler. Broccoli smager godt med olivenolie, salt, tahini-dressing (halvt vand – halvt tahini blendes med citron, hvidløg, salt – fortyndes evt yderligere med vand), hakkede ristede nødder, hakket krudt mix (persille, koriander, estragon, dild)