1 pakke bacon, skåret i små stykker og ristet sprødt. 1) Kom broccolibuketterne i en kasserolle, dæk med vand, og damp i ca. 2) Kom straks broccolibuketterne over i en si og skyl med koldt vand. 3) Bland salaten broccolibuketter, sprødt bacon, rødløg, pinjekerner og druer samme i en skål. 1 pakke bacon
er rosenkålene medbacon også voldsomt populære i vores hjem. Når kernerne begynder at “hoppe” skrues der ned for varmen og strøes med en smule groft salt
Kom buketterne i en skål og dæk dem med kogende vand i et par minutter. Jeg kunne dog godt finde på at komme et par stykker stegt bacon i, men det kom der altså ikke lige i dag
Bacon sprødsteges i panden og knækkes derefter i små stykker (med mindre det allerede er i tern). Herefter vendes løg, solsikkekerner, rosiner, broccoli og til sidst bacon rundt i blandingen
Dagens opskrift er en af de sundere broccolisalater – ingen bacon eller mayonnaise. Men du kan også prøve denne lækre broccolisalatmed æbler og hasselnødder
Nej, det har ikke været den sommer vi alle håbede på med høj sol og perfekt vejr. BROCCOLISALAT. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartofler med “fin” skræl