Broccolisalat er et fantastisk tilbehør til grillmad, kylling eller lige det kød du har. På denne måde kan du lave broccolisalaten med almindelig sukker, hvis du vil undgå sødemidler
En fantastisk, vitamin- og proteinrig salat, som både mætter smagsløg og maverumlen. IngredienserEt broccolihoved, udskåret både i blomster og i tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min Et rødløg i tern1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte100 g Edemame bønner1/2 dåse økologiske kidneybeansEn håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på pandenDressing
M. å. s. k. e. r. j. g. i. d. n. t. l. æ. a. f. b. o. c. ,. m. ø. p. u. ´. J. h. v. D. E. G. T. U. -. P. 3. 0. ½. 1. q. (. ). 5. 4. 2. y. /. B. L. H. x. V. O. S. I. K. *. ". 9. ö. N. e g
E. n. y. d. e. r. s. t. v. l. m. a. g. o. i. ,. æ. k. h. å. j. u. f. ø. S. c. b. /. -. x. p. (. ). B. ". M. 4. 1. 8. 7. 6. O. 5. 2. 0. 3. &. L. R. F. D. H. T. I. P. J
Skyl broccolien godt og skær den i små buketter uden stilk. Der har været hygge inde hvor jeg blandt andet har lavet en broccolisalat med granatæble og dadler
I denne salat bliver broccoli og kikærter bagt med salt og krydderi, og det gør en stor forskel for smagen, for når en broccoli bliver bagt, sker der noget magisk, og den smager super godt