Det er dog især bær, der er velegnet, som kirsebær, brombær, blåbær, hindbær, jordbær, men også frugter som kiwi, appelsiner, mango, fersken, ananas og passionsfrugt smager skønt i pavlova
Ikke af rosiner, egetræ, solbær eller brombær, men af vin. Passionerede mennesker er det altid skønt at møde, og de passionerede vindyrkere, vi mødte på vores vintur i Valpolicella, var ingen undtagelse
Men måske er den største fordel ved at spise brombær det høje indhold af fenolsyrer (også kendt som garvesyren i vin), som er antioxidantforbindelser, der er gode til at bekæmpe kræft og også har mange andre sundhedsfordele
karamelliseret hvid chokolade/orange ganache, macaroons med karamelliseret hvid chokolade/lakrids ganache samt et glas med brombær syltetøj - og det hele er selvfølgelig hjemmelavet
Andebryst med brombær, Dessert. hvidvin eller sherryOpskrifter. Andebryst med brombærDet er stadig bær tid – og andebryst med sauce af bær og frugt smager fantastisk