Alle ingredienser kommes i en food processor og blendes til massen er jævn og ensartet. 240 g udblødt ogkogte (eller 1 dåse drænede) sortebønner. 50 g mørk chokolade (gerne smeltet medmindre du foretrækker “chunks”)
Af alle kager er dem medchokolade bedst. Drys den sidste chokoladeog pecans over. Masser af chokolade. Men da jeg stod op i morges, talte min krop med store bogstaver
Det her er en superintens kage, med en dyb smag af kakao, en kompakt, næsten konfekt-agtig krumme og masser af skønne, store stykker af mørk chokoladeog valnødder
Lad chokoladen stivne og skær den ud i firkanter og servere med jordbær og evt. Blend bønnerne sammen med kokosolie,honning og æg til en ensartet og cremet masse
Jeg bagte denne browniemedsortebønnerog mandelmel, hvilket gør den både proteinrig og glutenfri. De sortebønner i kagen smages ikke og de tilføjer godt med protein til kagen
Inspirationen til at komme kikærter i en kage, har jeg fået hos Stinna, og jeg har før lavet en browniemedsortebønner, så jeg vidste, at det fungerede super godt medbønner i en kage
Bounty kagen består af en lækker, næsten brownie-agtig bund lavet på dadler, havregryn og kakao, et saftigt kokosfyld og mørk chokolademed et lille drys havsalt, der knaser på toppen
Proteinerne får de fra de sortebønner, som gør kagerne dejlig cremedeog bløde. De små søde chokolademuffins er tilmed fyldt med sunde sager og proteiner, som gør dem til et mættende mellemmåltid til en dejlig kop the eller kaffe
Når du nyder et lille stykke af denne brownie vil din mund fyldes med intens og kraftig smag af chokoladeog kakao – lige til en rigtig chokolade-elsker