Tilsæt kæberne og lad dem brune godt hvorefter øl og fond hældes på til kæberne er dækket. Hak løg og krydderurter groft og steg det godt igennem i olien i en stor gryde
Læg buketterne på panden, når den er godt varm, og brun blomkålene godt af på den ene side - det er vigtigt, at de virkelig får noget farve, da det er med til at give dem masser af smag
brun farin. Der findes ikke noget bedre end en fersk lakseside, og sådan en lakseside behøver der egentlig ikke at blive gjort noget ved, før at den smager fantastisk efter en tur i ovnen
Bland margarine, brun farin og kanel, til det er en ensartet masse. Jeg er ved at være lidt utålmodig, så jeg skal have tiden til at gå med noget sjovt, og hvad er bedretidsfordriv end at bage
Bages på en pande et par minutter på hver side til let gyldenbrun. 1250 g brun farin. når der er 5 min tilbage af bagetiden fordeles bolsjesmuldret i de huller, der er udstukket til vinduer i kagedejen og bages med den sidste tid, så det smelter
Fortsæt indtil kødet er brunet af og har fået en flot brun farve. Gnid denne kryddersalt eller ”dryrub” godt ind i de udskårede svinebryster og lad dem salte/hvile med kryddersaltet i min
basmatiris eller brune, runde ris fra fx Dr. Grønt i karry og kokos med brune basmatiris" i. bananer, ananas, appelsin, druer, gulerødder, aubergine, squash, citroner,
brun farin. Ofte synes jeg, at en lækker dressing gør sig meget bedre til grillmad end en sovs. Den lækreste dressing til grilmad, og den vi oftes ender med herhjemme, er denne barbeque dressing