Smag til med salt, peber og citronskal, og giv eventuelt sovsen en lille klat kulør for det kunstneriske indtryk – men kun en anelse – den skal ikke blive til rigtig brun sovs
Klat smør i en gryde, gerne med teflon, og så svitses hjerterne til de er brune. Opskrift kyllingehjerter i rødvinssovs, kylling hjerter, flødesovs, rødvinssauce
Brun pinjekernerne på en pande, og skær løg og de soltørrede tomater ud i passende stykker. Den søde smag af tomater og det krydrede oksekød, sammen med den sprøde pasta og flødesovs, kan få min mund til at løbe i vand bare ved tanken om hvor godt det smager
tør vermouth1/2 bundt timian, hakket1/2 bundt bredbladet persille, hakket18 abrikoser i mindre stykkersalt og friskkværnet peberolie1 æble, skrællet og i mindre stykkerlidt smør til at brune kødet i1 bouillonterning af okse eller grøntsagerevt. Skær kødet i tynde skiver og brun dem i en gryde, hvorefter alle ingredienserne tilsættes og lad det hele simre i 2 1/5 - 3 timer
Panden blev kogt af med lidt hvidvin og mere salvie, og det dannede basis for en lækker flødesovs. Brun den godt på en pande og læg den så i ovnen for at stege færdig på 180 grader
Brun kyllingestrimlerne godt af på en pande i lidt olie, og tilsæt hakkede løg, hvidløg og peanuts. Kyllingepande m/ spidskål & frisk pasta i dild-citron flødesovs 2 stk Hvidløg, fed