Tilsæt grøn karrypasta og brun kødet. Fjern stokken og de yderste blade af kålen. Snit kålen fint. Tilsæt ingefær, presset hvidløg, kål og gulerødder og steg ved god varme, mens der jævnligt røres i wokken, så det ikke brænder på
Snitt kålen fint opp og legg den lagvis med salt, karve og epler skåret i båter i en kjele. Surkål kan lages noen dager før den skal serveres og oppbevares i kjøleskapet
Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke nei til
Brun kødet i olien. ½ spidskål i strimler. Tilsæt rødløg, spidskål og gulerødder og steg ca. ½ spidskål. Lynstegt Svinekød med Spidskål og Teriyaki til 2 personer. 3 min til kålen er faldet helt sammen
Lad det koge et par minutter, før du tilsætter kål og gulerødder. Når kålen falder sammen, men stadig har bid, rører du glasnudlerne ud i retten, varmer det hele igennem og pynter med forårsløg i skiver
Hak kålen fint, hak tomaterne og champignons, pres de resterende hvidløg og riv ingefæren. Tilsæt kålen, champignonerne og tomaterne og steg i et par minutter