Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brunsovs og lun rødkål
Og husk at lave en god sovs til for eksempel en rødvinssovs eller en klassisk brunsovs. De lækre kartofler kan serveres som garniture til alt fra hakkebøf og frikadeller til flæskesteg og koteletter i fad
kokospalmesukker til fromagerne, men kokospalmesukker farver fromagen brun. sovs med mere. efter fik vi traditionel dansk juleaftensmenu bestående af flæskesteg, and, rødkål,
Selv om jeg har en svaghed for bøf bearnaise, flæskesteg med brunsovs og andre klassikere, så har jeg tit en uimodståelig trang til at servere de klassiske favoritter i lidt andre forklædninger
Vi sluttede af med at drikke te og spise flæskesteg (kun Lea), kartofler og brunsovs hos Lea. Og det var lækkert, også selvom svinsen havde en anden mening om sovsen
tildækket og brun den så af, så den karamelisere. Stykket udskæres ofte uden svær, da spæk laget her er det tykkeste på grisen, men den ældre generation har sikkert tit fået flæskesteg af dette stykke med svær
Der spises havregrynskugler, klejner, brunkager, pebernødder, risengrød, æbleskiver (som i går) and/medister/flæskesteg, kartofler, brune kartofler, rødkål, brunsovs og risalamande