Ofte putter jeg lidt mere fløde i, end jeg har gjort i dette tilfælde, og jævner det så med lidt Maizena rørt ud i fløde, så det bliver mere som en tyk sovs
Til amerikansk farsbrød – og til mange andre varianter – smager champignonsovs fortrinligt eller hvis du er mere til den klassiske stil så kan du lave brunsovs til
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brunsovs og lun rødkål
Er du non-paleo kan retten også fint spises med brune ris. Paleolivets kylling i indisk sovs. Bladene rives i mindre stykker og fordeles i bunden af et ovnfast fad
Og husk at lave en god sovs til for eksempel en rødvinssovs eller en klassisk brunsovs. De lækre kartofler kan serveres som garniture til alt fra hakkebøf og frikadeller til flæskesteg og koteletter i fad
Hvis man ønsker brunsovs til, hældes alt fedtstoffet fra farsen over i en gryde (når der er ca. Serveres med dampede blomkål, kogte gulerødder og brunsovs
Traditionel andesteg med lækker, brunsovs. stedet at give anden længere tid uden efterbruning. Hvis du ikke laver sovsen samme dag, sier du bare al væsken fra