Brun sovs fra bunden opskrifter

Rødvinssauce

Rødvinssauce

Rødvinssauce – Det lyder lidt finere og dyrere at servere en rødvinssauce til sin ret end ”bare” en brun sauce
Hvad er en "rumlepot"?

Hvad er en "rumlepot"?

Jeg spiste brune ris til. Når den kommer ud har der dannet sig en fantastisk sovs i bunden. Det hedder den altså sådan en hjemme hos os
Nakkefilet

Nakkefilet

Lav en brunsovs kogt på den siede fond fra nakkefilet. brun farin. overskydende marinade kan du smøre på i løbet af stegetiden eller bruge i sovsen
Farsbrød

Farsbrød

Til amerikansk farsbrød – og til mange andre varianter – smager champignonsovs fortrinligt eller hvis du er mere til den klassiske stil så kan du lave brunsovs til
Dansk jul: Langtidsstegt flæskesteg af svinekam

Dansk jul: Langtidsstegt flæskesteg af svinekam

Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brunsovs og lun rødkål
Krydret indisk kyllingefad

Krydret indisk kyllingefad

Er du non-paleo kan retten også fint spises med brune ris. Paleolivets kylling i indisk sovs. Bladene rives i mindre stykker og fordeles i bunden af et ovnfast fad
Hasselbackkartofler

Hasselbackkartofler

Og husk at lave en god sovs til for eksempel en rødvinssovs eller en klassisk brunsovs. De lækre kartofler kan serveres som garniture til alt fra hakkebøf og frikadeller til flæskesteg og koteletter i fad
Lørdagsmad: Tykstegsfilet

Lørdagsmad: Tykstegsfilet

Gnid fileten med salt og peber og start med at brune den i smør på en pande. Og stegeskyen blev brugt til sovs
Gammeldags grydesteg med øl og svesker

Gammeldags grydesteg med øl og svesker

Smør til bruning. Grøntsagerne frabunden af fadet bliver blendet til en krydret og lækker sovs. Fjern laurbærbladene og si sovsen
Kylling i Rømertopf

Kylling i Rømertopf

som gammeldags kylling med brunsovs, kartofler, solbærsyltetøj og agurkesalat. til en god sovs til kyllingen

Farsbrød Deluxe!

Hvis man ønsker brunsovs til, hældes alt fedtstoffet fra farsen over i en gryde (når der er ca. Serveres med dampede blomkål, kogte gulerødder og brunsovs
ITALIENSK - LASAGNE - CLASSICO

ITALIENSK - LASAGNE - CLASSICO

Tilføj først løg, hvidløg og bacon i en varme gryde og brun det en smule. Start med at hælde en smule kødsovs i bunden af et ildfast fad