Brun sovs opskrifter

Den nemme brune SOVS!

Den nemme brune SOVS!

Det er heller ikke engang særlig dyrt at lave sådan en ganske almindelig brunsovs. Hvis jeg en sjældent gang imellem laver frikadeller eller andet sjov, så skal der også en god gammeldaws sovs til
Brun sovs

Brun sovs

Brunsovs – Vi danskere spiser sovs til rigtig mange retter. Der findes altid en sovs til en hovedret – næsten for selvfølgelig er der undtagelser
Brun sovs

Brun sovs

Leder du efter en brunsovs til din julemad, så har jeg et lækkert bud her. Det er en endda en sovs med grøntsager og ikke ret meget fedt, så du kan spise løs af den med god samvittighed
Gammeldags grydekylling med brun sovs

Gammeldags grydekylling med brun sovs

I. d. e. n. h. r. u. g. a. R. m. 1. 0. t. i. l. b. p. å. f. s. k. y. ,. o. v. æ. D. j. J. ø. T. C. ). G. (. c. 3. -. 2. M. S. L. B. K. 4. 5. 6. V. 7. 9. z. /. . A. H. F. ". O. ) g
Bøf, bløde løg og brun sovs

Bøf, bløde løg og brun sovs

Der er tale om hakkebøf med bløde løg og brunsovs, og det kom på madplanen, da det lige er en ret efter min mands mave
Flæskesteg med brun sovs

Flæskesteg med brun sovs

Brunsovs. Vandet skal nemlig bruges til sovsen. Kom så kulør i, så sovsen bliver brun. Drys melet i vandet, og lad det stå og synke til bunds – der må IKKE røres i sovsen, før melet er helt opsuget af vandet
Andefond til brun sauce - måske endda til "sovs"

Andefond til brun sauce - måske endda til "sovs"

Kom andestykkerne i en bradepande og steg dem brune. Enten med end sovseske, en fedskiller eller ved at køle fonden ned til dagen efter, og så fjerne fedtet fra den stivnede fond
Whiskey sovs

Whiskey sovs

sovs. Selve sovsen starter vi op som en BBQ-sovs, rist tomatpasta af, tilføj hakkede tomater og resten af ingredienserne undtaget fløden
Kalkun i sursød sovs

Kalkun i sursød sovs

Brun kødet i olien. Det er en nem og meget velsmagende ret, som på fin vis kombinerer det søde med det syrlige i en god balance
Grydestegt kylling med skilt sovs

Grydestegt kylling med skilt sovs

Min bedstemor lagde altid en sukkerknald ind i kyllingen for at den skulle blive smuk brun og sprød. Si sovsen og lad den koge ind til det halve
Frikadeller med sovs, mini ovnbagte kartofler og bønner

Frikadeller med sovs, mini ovnbagte kartofler og bønner

Sovs. Hæld sovsen i en gryde og varm den til den ønskede temperatur. Sovs. 1-2 pk brunsovs. Frikadeller. 1) Kom kødet i en skål og tilføj posens indhold samt mælk og rør det rundt med en håndblender indtil al skålens indhold er godt blandet sammen
Rødvinssauce

Rødvinssauce

Rødvinssauce – Det lyder lidt finere og dyrere at servere en rødvinssauce til sin ret end ”bare” en brun sauce
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter lige brunet og stegt på panden er ikke det store hit hos mig. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme
Karrykål

Karrykål

Tilsæt karry og brun kød og hvidkål. sød chili sovs. 1 spsk sød chili sovs. 500 gr hakket oksekød. 1/4 hvidkål ca