Rør smør og sukker godt sammen. I årevis har jeg ellers kun bagt drømmekage efter min egen opskrift (som du finder her), fordi den er nem at bage, og smager fantastisk, selvom den næsten ikke indeholder noget smør
Lidt fladere end den klassiske brunsviger men nok snask til at tilfredsstille din indre sukkergris – du kan evt lave bunden lidt tykkere, hvis du synes
Pisk æg, sukker og vanillekornene tykt og luftigt. Afkøl kagen inden den skæres i passende stykker og nydes i godt selskab med en god kop te eller kaffe – eller måske et koldt glas mælk – mums
Æg og sukker piskes indtil al sukkeret er opløst og massen er luftig, hvid og skummende. Oskar var ikke den "store hjælp" i køkkenet, og både gulv, køkkenbord og Oskar selv var godt smurt ind i sukker, æggesnaps og chokolade - men det hele kunne heldigvis ordnes med en våd klud
Pisk æg, vaniljekorn og sukkertil det er hvidt og luftigt. Tilsæt finrevet citronskal. Men lad os lægge ud med denne, som er toppet med lækker nøddekaramel – som leder tankerne hen på en slags drømmekagefortolkning
Der er nogen, der bruger brunfarin i ølkage i stedet for mørk muscovadrørsukker. Muscovadorørsukker er sukker, der ligner lidt farin, men det smager ikke som farin
En klassisk drømmekage er en sukkerbrødskage med kokos-karamel (tosca) på toppen. Imens smørret smelter, pisker du æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt (pisk længe)