Der blev serveret et kæmpe brunchbord, hvoriblandt disse lækre boller var. Så blev det weekend, og jeg havde i formiddags besøg af nogle dejlige piger til brunch
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Så det skal planlægges nøje, hvor meget mad der skal laves til en brunch. Brunchgæster er ofte “taknemmelige” i den forstand, at hvis der er noget, der ikke er mere af, så spiser de bare noget af det andet
Da Josefine vågner meget tidligt om morgenen, er der ikke så meget brunch på menuen når man rejser (eller herhjemme for den sags skyld) da de fleste cafeer først åbner ved ti-tiden
Til mors dag blev jeg inviteret på Toldboden og spise brunch af mine børn (og min mand). Det er - efter min mening - den bedste brunch i byen og den skuffer aldrig
Men jeg besluttede mig i juni for, at jeg ville teste en masse morgenmad og brunch (især med tryk på det sidste) steder i København og så samle det hele til en guide
Brødet kan fint anvendes til både morgenmad, brunch og frokost og passer godt sammen med salt pålæg. Dejen kan også med fordel formes til små brød eller boller
Herudover er hjemmelavet tofu super godt til hjemmelavet sushi – især hvis det lige bliver smurt ind i lidt tamari Du kan også bruge den til tofu scramble, hvilket er perfekt til hjemmelavet brunch