Brune jasminris opskrifter

Sur/sød-kylling

Sur/sød-kylling

Opvarm olien i en wok ved høj varme og svits kyllingen til den er ensartet brunet over det hele. Serveres med jasminris og drysses med friskhakket koriander
Lynstegt Svinekød med Spidskål og Teriyaki

Lynstegt Svinekød med Spidskål og Teriyaki

jasminris. Jeg elsker en god omgang mad i wok med masser af grøntsager og masser af knasende sundhed. Det tager ikke mange øjeblikke at lave denne lækre ret, som er fuld af vinterens grøntsager
Kylling med spidskål,tranebær og mandelris

Kylling med spidskål,tranebær og mandelris

4 dl jasminris. 4 dl jasminris.  . Ja det føltes utrolig eksotisk at lave mad i forgårs da denne ret stod på menuen – men hold op det smagte godt
Sweet and sour chicken

Sweet and sour chicken

Når olie er varm vender du kyllingestykkerne i æg og dernæst majsstivelsen og kommer dem på panden og steger dem gyldenbrune på alle sider
Wok med Oksekød og Mango

Wok med Oksekød og Mango

jasminris. Ugens tema. Mango. Denne wokret smager en smule hen ad en spicy Stroganoff. Smagen af vin, tomatpure, løg og oksekød leder tankerne derhen, samtidig med at koriander og chili tilsætter et asiatisk præg
BIFF CHOP SUEY ♫

BIFF CHOP SUEY ♫

Jasminris er en thailandsk ris som vokser i samme jord som jasminplantene. Jasminris brukes til de fleste asiatiske måltider
RIBBE ASIAN STYLE  ♥

RIBBE ASIAN STYLE ♥

Ris, gjerne jasminris. Ris, gjerne jasminris. Bruk rester av stekt ribbe til denne smaksbomben. Jeg hadde igjen rester av ribbe, som jeg har kokt i Crock-Pot, oppskrift her
Crock-Pot Kylling med koriander & lime !

Crock-Pot Kylling med koriander & lime !

Det er ikke nødvendig å brune kyllingen, men jeg synes den blir bedre med litt stekeskorpe. Server kyllingen med kokt ris, gjerne min favoritt Jasminris, frisk salat og den nydelige sausen
Indisk - Chicken Tikka Masala

Indisk - Chicken Tikka Masala

Ovenpå toppede jeg med koriander og serverede med jasminris og blomkålsris*. Jeg er ret vild med indisk mad, og det her er en af klassikerne, som altid kan fås hos indiske restauranter og indiske take-away
Kylling à la Marengo

Kylling à la Marengo

Med klisterede jasminris til kan retten godt gå for nem gæstemad for det tog kun 30 minutter at lave alt i alt
Middagsmad uge 38 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 38 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Jasminris. Jasminris. solsikkeolie)OlivenolieBalsamicoTomatketchupGrove risJasminris1 godt grovbrødMelSukker½ l sødmælk1 pk smørOpskrifterKyllingewokDenne ret er en let og enkelt måde at starte ugen på, og så smager den rigtig godt. 2 ss neutral olie4 kyllingefileter i strimlerca 200 g friske grønne bønner2 gule peberfrugter i strimler6 forårsløg skåret i relativt store stykker2 cm ingefær, skrællet og finthakket2 hvidløgsfed, skrællet og finthakketFrisk koriander, hakket0,5 dl soyasauce1 tsk presset lime½ tsk sesamolie1/4 frisk chili uden frø og finthakket1) Steg kyllingen i olien i en wok over stærk varme, til stykkerne er brune over det hele. sort chilipasta7 forårsløg (skåret i gode mundrette bider)3 spsk fiskesauce1 spsk sukker5-6 spsk neutral olieJasminris1) Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie på panden, indtil de er gyldne og stil dem stide. 3) Nødderne vendes i retten lige inden servering4) Servér med jasminris og eventuel et godt stykke groft brød. 5) Stil farsen koldt i ca en halv time6) Varm olie og smør på panden, form frikadellerne med en ske og steg dem i 5-8 minutter på hver side ved svag varme til de er lysebruneMarinerede grønsager

Et basislager

Basmatiris/Jasminris/Brune ris. Det er ingen hemmelighed at jeg er studerende. Det er cheffotografen også, og vi bor sammen